Välkommen till Klaraborg i Borgvik!

Klaraborg är en anläggning för boende i natursköna Borgvik i Värmlands hjärta. Här kan du övernatta till ett bra pris under längre eller kortare tid och själv sköta ditt hushåll. Anläggningen i sig har många möjligheter och kan ses både som ett vandrarhem där egna lakan används eller som hotell eftersom det går att beställa boende med lakan och städning också. Klaraborg kan även vara ett alternativ till att hyra en stuga.

Omgivningen bjuder på både sevärdheter och service inom gångavstånd. Du bor alldeles vid Vänern i en gammal, välbevarad bruksmiljö.

Vi hyr ut fullt utrustade lägenheter i olika storlekar och antal rum och med individuell prägel. Det finns även en konferenslokal att tillgå, liksom bastu, bubbelbad och utemöbler på de stora grönytorna. Möjlighet finns att för sällskap (max 14 personer) hyra hela det hus som inrymmer relax-avdelningen och konferens-/samlingslokal till ett förmånligt pris.

Trivs du riktigt bra på Klaraborg finns också möjligheter till ett permanent boende här.

För företag
Vi har lediga lägenheter med varierande antal bäddar i Borgvik och Segmon. Städning och lakansbyte ingår. Kontakta oss för mer information och priser.